INLOGGEN
«»

Vogeltrek

Gedragen door de wind
In een bed van veren
Waar overzicht bezint
Navigeren

Contouren geven aan
Uitzichten geven
Lijnen die door een landschap gaan
De wind laat je zweven

Neem waar en overzie
Het kleine daar beneden
Rivieren, zeeën en bergen die je ziet
Drukte heb je vermeden

Je passeert grenzen
De zomer is gedaan
Er zijn andere wensen
Mijlen ver ben je gegaan

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 29-08-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vogeltrek’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.