INLOGGEN
«»

je bent verleden tijd

Waarom zou
ik je iets vertellen?
als het je niet boeit
Waarom zou
ik je nog langer vergezellen?
als je andersom niks doet

Waarom zou
ik nog op je wachten?
als jij niet meer op mij wacht
waarom zou
ik langer iets verwachten?
terwijl je nooit iets voor me doet

Waarom zou
ik nog van je houden?
blijkbaar geef je niks om mij
Waarom zou
ik nog denken: we zouden...?
je bent nu verleden tijd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-06-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ditte
Actief sinds: 19-10-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘je bent verleden tijd’ van Ditte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.