INLOGGEN
«»

Inschrijving POZ

Een van de vele
relaties en projecten
die niet mislukt zijn
maar onaf gebleven

opgeschreven om af te leggen:
#NL2008000269348 in het Register
van Particuliere Onvoltooide Zaken

'Jij stond zomaar op
..we hadden niet gepraat
..niet gewoon zoals dat gaat

..je stond zomaar op
..liet mij achter in de zon
..met wolken in mijn gedachten

..of we wel vrienden zijn
..vrienden zijn geweest
..of en hoe het anders kan

..en of jij ook zomaar bloot
..naast mij zou kunnen komen staan
..een arm om mijn schouders slaan

..help! een idioot!
..ik hoor niet bij hem, echt
..ik ken hem niet, wat hij ook zegt'

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 31-05-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zywa
Actief sinds: 25-04-2018Informatie bij het gedicht:

Bundel 'Manen' Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Inschrijving POZ’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.