Ons afscheid...

Ditte

Een laaste boze blik
op jou gericht
en een onderzoekende blik
op jouw gezicht
was ons afscheid

telkens een stap verder
bij jouw vandaag
en zo was ik toen
bij je vandaan gegaan
zonder echt afscheid

Het laatste woord
wat ik tegen je zei
was nogal boos
en jij was ook niet blij
en dat was ons afscheid

Je riep nog
een keer mijn naam
waarom ben ik weggelopen?
wat heb toen gedaan
het was ons afscheid

Waarom heb ik niet geluisterd
naar wat je wilde zeggen
waarom heb ik je geen kans gegeven
om je keus uit te leggen
het was ons afscheid

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-05-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ditte (Actief sinds: 19-10-2019)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ons afscheid...’ van Ditte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.