INLOGGEN
«»

Stil

Stil

Je sterft geïsoleerd
niemand
mag bij je in de buurt
komen.

Dagelijks zijn er doden
te betreuren door het
coronavirus.

Afscheid nemen met
geliefde personen kan
en mag niet.

Het is erg als een mens
dit overkomt.

Bij het afscheid nemen
mogen maximaal een aantal
mensen erbij zijn.

Een waardig afscheid
verdien je als mens,
maar niet op deze
manier.

De dood door het
coronavirus,
het is verschrikkelijk,
als het je overkomt.

Laten we hopen en
bidden,
dat er snel een
oplossing
komt.

Eenzaam sterven,
geïsoleerd,
niemand verdient dat.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Stil’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.