INLOGGEN
«»

Haar laatste woorden

Haar laatste woorden

Dromen over jou
De wegen te bewandelen
Dromen over zo’n mooie vrouw
Waar je zoveel van houdt

Wat zou je kunnen doen
Wat zou je moeten laten
De momenten van toen
Het kan hem niet verlaten

Hoe kan hij het loslaten
In gedachten blijft hij maar praten
Ze is gegaan
Haar laatste woorden komen telkens bij hem aan

RoelvanEkeris©


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-02-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Haar laatste woorden’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.