INLOGGEN
«»

loslaten

met de wind meedrijven
en de zon uitdagen
mee surfen op de dagen
die vertragen
zeilschepen
die de late tijd
uitdragen
in elke richting
van de windhaan
warrelen en dwarrelen
en dalen
als bruine sneeuw
die de aarde dekt
de sporen van voorbije dagen
je voeten knarsen
in de sneeuw
van de gevallen blaren
herdenk het leven
in de dood


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-10-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘loslaten’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.