INLOGGEN
«»

Opa en oma gaan op reis

OPA EN OMA GAAN OP REIS

Het is herfst en het regent
En zelf zijn opa en oma
In de winter van hun leven

Ze zijn al zo lang samen
Het leven getrotseerd
Maar niet overwonnen

Ze vrezen de dag
Een van hen zal achterblijven
Liever gaan ze tegelijkertijd

Vandaag gaan ze op stap
Ze vieren dat hun liefde
Tegen het leven was bestand

Ze hebben het fijn gehad
En ook heel erg moeilijk
Niemand bleef onaangetast

Ze houden van elkaar
Tot het laatste moment
Dat ze hier nog zijn

En dan maar verdergaan
In dat oneindige universum
In die zee van tijd

Opa en oma gaan op reis
Ze stappen de groene Kever in
Ze gaan genieten van de dag

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-09-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Vincent Oostrijck
Actief sinds: 20-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Opa en oma gaan op reis ’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.