INLOGGEN
«»

Ijselijke leegte

In de maanloze inktzwarte nacht
blik ik met groot gemak mijlenver
schouw ik jouw blik in de ether
jouw blik die nu niet meer is
dan een vat vol herinneringen van grote pracht

waarom verdween je als een schicht
jij kan het niet meer navertellen
je was nog wel zo'n lachebek
je laat niets dan ijselijke leegte na
waarom toch mijn kleine lieve wicht.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-09-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ron Dietvorst
Actief sinds: 18-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ijselijke leegte’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.