INLOGGEN
«»

Verlatingspijn


verlatingspijn


hij heeft de
blikken die jij
hem vol liefde
hebt geschonken
tot op de bodem
leeggedronken

jullie samenzijn
had niet alleen
de fraaie schijn
van liefde maar
voelde ook diepe
verlatingspijn

afscheid met
schrik in je blik
maar ook weten
dat ik terugkom
want in voor even
was geen vergeten

pas later kwamen
staan en gaan
in ontdekken
het verbazen dat
keuzes niet altijd
zullen behagen


wil melker
18/06/2019
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-06-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verlatingspijn’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.