zo anders dan

Gilly

ik zal zingen
in alle stilte
en bloemen geven
die onzichtbaar zijn
met mijn ogen dicht
naar schoonheid kijken
en voelen hoe hard ik
van de daken
schreeuwen wil
hoe ik zonder jou
zo anders ben
dan alleen maar
tranen en pijn-

©gilly20171216

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-10-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gilly (Actief sinds: 22-01-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘zo anders dan’ van Gilly zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.