INLOGGEN
«»

Licht

Soms trek je best de deur achter je dicht
Je ziet een mens veranderen en weet niet waaraan dat ligt
Je wil een steun zijn, hulp bieden waar het kan
Maar de ander zegt: laat mij gerust, niets daarvan
Hartverscheurend, het bezorgt je veel verdriet
Tot je geen licht meer aan het eind van de tunnel ziet
Iemand loslaten waar je van houdt
Het lijkt onbegrijpelijk, harteloos en koud
Je mag jezelf niet mee de dieperik in trekken
Dat is het uitgangspunt van waaruit je moet vertrekken
Volg je hart en je instinct
Als je op twee gedachten hinkt
Besef dat de personen die echt veel om je geven
In gedachten altijd dichtbij zijn en licht geven in je leven

---------

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-01-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Danny Vandenberk
Actief sinds: 02-01-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Licht’ van Danny Vandenberk zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.