INLOGGEN
«»

Het onbekende

Ver van al het vertrouwde
Ver van alles wat je weet
Wat je ooit geleerd hebt
En wat de waarheid leek
Van dat wat je niet meer hebt
Naar dat wat je zal zijn
Een nog mooiere waarheid is te zien
De ware jij
De ware ik
Niet samen, maar toch één
Verbonden door dat Ene, die Ene
Die ware Liefde is
Die laat gaan wat eens bekend was
En het onbekende, is opeens vertrouwd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-09-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Annie
Actief sinds: 06-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het onbekende’ van Annie zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.