INLOGGEN
«»

Als Tranen Stromen Als Vallende Regen

Als tranen stromen als vallende regen

Samen schrijden we geluidloos door de stille straten,
Mijn gevoelens botsen als knikkers in mijn hoofd,
Ooit hadden wij trouw aan elkaar beloofd,
Ons oude warme vertrouwde onderkomen is nu verlaten,

De ruige zee is gestopt te golven,
Het verdriet is als troebel water waarin de waterlelie wortelt,
Zware wolken sterven en zich van het vele nat ontworstelt,
We zijn onder te zware sneeuw bedolven,

Al voortlopend bemerk ik het nat op je prachtige gelaat,
Daarom is het mij zeer aangelegen,
Dat je jezelf er doorheen slaat,

Helaas is ons geluk voor altijd uitgebleven,
De zielensmart als vochtig concentraat,
Zullen de tranen stromen als vallende regen…

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-07-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

ZELUS
Actief sinds: 01-07-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Als Tranen Stromen Als Vallende Regen’ van ZELUS zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.