INLOGGEN
«»

Dat vleugje magie

ook jij
hebt die lach
in jeugdig verschijnen
dat vleugje magie
zal nooit uit
jouw ogen verdwijnen

ben verliefd op
dat tikkeltje drama
het mysterieuze
van ondeugd
dat sprankelt in
leven en vreugd

vandaag diana gezien
na tien jaar weer
liefdevol afscheid genomen
toch ben jij mijn prinses
naar jou wil ik komen
voor een levenlang dromen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Dat vleugje magie’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.