INLOGGEN
«»

Laat Uw Licht hen verlichten

Advent dat is verwachten
en elke dag opnieuw
Dat U terugkomt O Jezus
iedereen voor Uw kniel

Ik blijf U Heer verwachten
bid dat U komt met spoed
Verdrijft voorgoed de nachten
in mensen bang gemoed

Veel mensen zijn zo bang Heer
zo angstig en verward
Zij worden voortgedreven
en hebben zoveel smart

Laat Uw Licht hen verlichten
dat duisternis verdwijnt
En dat in 't angstig hart Heer
Uw ware vreugde schijnt

Melodie Nu daagt het in het oosten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-11-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Laat Uw Licht hen verlichten’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.