INLOGGEN
«»

Vertrouwend verwachten

Vertrouwend verwachten

Verwachten is geduldig zijn
Ondanks de moeite en de pijn
Is makkelijker gezegd dan gedaan
Als je de weg alleen moet gaan
Niemand die je troost kan geven
Die steun kan geven in je leven

Verwachten is ook uitzien
Weten dat je bent gezien
Door Hem die van jou weet
Van al je zorgen en je leed
Omdat Hij weet wat lijden is
Zelf weet van een groot gemis

Verwachten is vertrouwen
Je weet dat je kunt bouwen
Op de belofte van weleer
De onvermijdelijke wederkeer
Wees verwachtingsvol bereid
Maar verwacht Hem op Zijn tijd



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-12-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Vertrouwen in het verwachten is niet altijd gemakkelijk. Toch blijft vertrouwen en bouwen centraal staan in onze verwachting. Zo is vertrouwen advent. Verwachtingsvol. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vertrouwend verwachten’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.