INLOGGEN

Ad blocker uitschakelen voor Dichters.nl

Hieronder ziet u hoe u bij een aantal populaire adblockers Dichters.nl als uitzondering kunt toevoegen, zodat u onze website kunt (blijven) bezoeken en de website volledig wordt getoond, zonder meldingen. Advertenties zijn onze enig bron van inkomsten, als gebruikers deze masaal weren zal Dichters.nl in de toekomst gaan verdwijnen. U helpt mee dit te voorkomen door uw ad blocker uit te schakelen (voor Dichters.nl). Hartelijk dank!

AdBlock

Gebruikt u AdBlock? Dan kunt u de extensie in uw browser openen als u op deze pagina zit. Vervolgens kiest u voor 'Blokkeer niets op pagina's van dit domein' en drukt u op 'uitsluiten'. U schakelt dan advertenties in voor alle pagina's van Dichters.nl. Advertenties op andere websites blijven wel geblokkeerd.

AdBlock Plus

Gebruikt u AdBlock Plus? Dan kunt u de extensie in uw browser openen wanneer u op deze pagina zit. U ziet dan staan 'Ingeschakeld op deze site'. Klikt u daarop dan schakelt u Adblock Plus voor alle pagina's van Dichters.nl uit. Advertenties op andere websites blijven wel geblokkeerd.

AdBlock Pro

Gebruikt u AdBlock Pro? Dan kunt u de extensie in uw browser openen wanneer u op deze pagina zit. Kies vervolgens voor 'Uitschakelen voor deze websites' om advertenties op alle pagina's van Dichters.nl toe te staan. Advertenties op andere websites blijven wel geblokkeerd.