Vergelijkingen trekken

Dakoyria

Ik kan het weer eens niet laten vergelijkingen te
trekken nu beroepsmatig talloze Medelanders
geregeld voor mij hun nek willen uitstrekken!
In de persoonlijke sfeer: qua verzorging hoe
langer hoe meer

Hun wereldgerechten worden geregeld in de
Super geïnstalleerd De magnetron is er goed voor
en met plezier geprobeerd
Burgemeesters, kamerleden, best veel gedrang
Zelfs de Gemeenteraad kent een fiks aandeel,
schrikt werkelijk nergens meer van!

Dakoyria, 2023

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-03-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vergelijkingen trekken’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.