Ik heb nog wat geld over voor mezelf!

Dakoyria

Hoe bestaat het?Ik heb nog wat geld
over voor eigen genoegen... die lekker
ruiken en stralen wil Vol verlangen
bijna barstend uit haar voegen

Al die geuren doorheen als ik de luxe
drogisterij/parfumerie betreed
Overdonderd raak ik vrijwel meteen
Vrijwel het meeste kan ik écht niet betalen

Wél ga ik me een 30% afgeprijsd artikel
halen! Dolgelukkig verlaat ik de dure zaak
Juist nú rond de Kerstdagen... Dat gebeurt
me niet vaak!

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-12-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik heb nog wat geld over voor mezelf!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.