dwalen in de mist

JACK MULDER

De tijd heelt alle wonden
Dat zijn woorden die eens zijn uitgevonden
Maar nu is het moeilijk te geloven
komen wij dit allemaal nog te boven.
-0-
De toekomst zoals nu dat is iets wat we beter kunnen weren
De komende tijd zal men het leren
Wij leven nu in een andere tijd
waarin niemand ons meer begeleid
-0 -
Waarom staan we niet weer op
in het verleden kende ons land geen stop
Wij vochten steeds voor ons bestaan
dat laten wij nu toch niet gebeuren, wij willen verder gaan
-0-
De ouderen hebben zich er altijd doorheen geslagen
waarom zou de jeugd dit ook niet eens wagen
Kom op geef iedereen in ons land toch een hernieuwde kracht
dat is iets wat men van iedereen als Nederlanders toch verwacht
-0-
Ik hoop dat ik steeds mijn positivieteit heb bewezen
U bedankt, dat U het steeds heb willen lezen
Door mijn leeftid heb ik steeds minder kracht
Voor de schriftelijke steun die U van mij steeds heeft verwacht

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-11-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

JACK MULDER (Actief sinds: 22-02-2021)

Informatie bij het gedicht

op 1 december komt mijn boek uit de naam dwalen in de mist,omdat de mensen niet meer weten,waar ze aantoe zijn.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘dwalen in de mist’ van JACK MULDER zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.