INLOGGEN
«»

In isolatie



in isolatie


er is binnen en buiten
door anderen uit te sluiten
zacht en nauwelijks zichtbaar
schuiven panelen over
hun nano onderlaag en
sluiten de buitenwereld af

het is geen graf waar
de extravagantie van een
volledig be-equipt buiten
dat soms nodig is om
de binnenwereld in
isolatie af te dichten

waar het eigen
existeert met stoffelijk
bestaan in de bijrol
en specifieke effecten
waarvan het uniek wenselijk
in qr code is vastgelegd

naast de oerbasale
genetische blauwdruk
komen in de hyper multi-
actieve perceptie steeds meer
zaken uit folio’s naar buiten met
de echte inhoud van het bestaan


wil melker
24/06/2022
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-06-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘In isolatie’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.