Dankjewel Paul Witteman!

Dakoyria

Een programma op zondag helaas ter ziele,
waarnaar ik menig keer met veel interesse
keek
De altijd fijnzinnige Witteman met kleurrijke
gasten uit menige binnen- en buitenlandse
streek...

Een poos verstrooiing met gepresenteerde
klassieke muziek Niet dat ik enige kennis van
zaken heb... Fijn bijgepraat door twee even
bijzondere maatjes, ieder op zich uniek
Aan alles komt helaas een einde Zo jammer,
maar helaas

Mijn dank is groot voor deze kennismaking,
die mij meer dan eens heeft verbaasd.

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-05-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Dankjewel Paul Witteman!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.