INLOGGEN
«»

Aangewaaid

aangewaaid


ik heb
de lentes
niet geteld

maar het
waren er minder
dan ik me herinner

vaak bleken hun
bloemen bevroren
of ondergesneeuwd

de zon ontbrak
omdat storm
met regen smeet

toch wist een kleur
de sfeer te domineren
het rood satijn van valentijn

in alles kom je
hem tegen zonder
er iets om te geven

aangewaaid en
dan natuurlijk ook
nog zonder gods zegen


wil melker
14/02/2022
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-02-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Aangewaaid’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.