Entiteit zonder tijd

wil melker


entiteit zonder tijd


ik kon geen
stappen doen
in de wereld
van glas

als dat breekt
vergeet het
zijn unieke vorm
is voor altijd geweest

er is geen geest
want de schaduw
bij glas is wat was
en komen gaat

het nu is
gevat in iets dat
zich subtiel laat zien
als entiteit zonder tijd

ik doe geen stap
voordat wat is ook
zijn reflecties heeft
in wat is geweest


wil melker
27/01/2022
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 27-01-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Entiteit zonder tijd’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.