The Voice

Trijan

Slechts één man mocht deze bijnaam dragen,
een stem die charismatisch wordt genoemd, als tiener idool beroemd,
het zijn anderen die aan zijn bijnaam knagen,

Om je passie te volgen moet je ver gaan,
kwetsbaarheid kent daarbij geen grenzen, doelen vervullen de wensen,
het is een eenzaam bestaan.

Zij die de ladder hebben bestegen kennen de weg,
een hindernisbaan met obstakels, machtswellustelingen met vele tentakels,
de onbekende weet weg nog steg.

Glamour kent zijn prijs,
is de droom het waard, wanneer normen en waarden worden verlaagd,
of brengt het je niet van de wijs.

Succes gaat soms ver,
wegkijken maakt je soms rijker, het publiek is nu de grote wegkijker,
ontstemd over alles is de voice-over.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-01-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Trijan (Actief sinds: 22-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘The Voice’ van Trijan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.