De wereld 10 jaar geleden geschreven

Rob

Er wordt gesleuteld aan de mensheid
Ik geloof het maar ieder zijn eigen waarheid
Ik schud mensen wakker met mijn tekst
Het is maar net hoe je het leest en op wat voor manier
Maar als je het wilt weten lees je het hier
De mensheid glipt straks uit onze hand
Door regeringen en globalisering in een heel groot verband
We moeten allemaal 1 kant op kijken
Om ons individueel niet verder te verrijken
Ik schop al heel wat jaren tegen onze maatschappij aan
Omdat in deze nieuwe wereld de vrije mens niet lang meer zal bestaan
Dus ik hou mijn oren en ogen open
Zodat ze niet mijn hoofd binnen komen lopen
Ik hou me aan de regels van elk land
Gewoon met een normaal verstand
En gebruik je gevoel
Want dan kan je een heleboel
Alleen kan je de wereld niet veranderen
Maar als je zelf begint komen er vanzelf genoeg anderen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-12-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Rob (Actief sinds: 07-12-2021)

Informatie bij het gedicht

Ik heb dit in 2012 geschreven en het komt voor mij nu wel erg dichtbij.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De wereld 10 jaar geleden geschreven ’ van Rob zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.