INLOGGEN
«»

Narcistisch zelfvertrouwen



narcistisch zelfvertrouwen


ik heb het
oplaaien van de
branden in je
ogen gezien

de verschroeiende
hitte van het
immense vuur
in je ziel gevoeld

lucht waarde
rond met dood
vermomd als rook
en gloeiende as

zacht brak de
hemel in flitsend
ontladen rolde donder
uit gerafelde gaten

er was geen tijd
en plaats voor angst
het zintuiglijk bereik
herkende al zijn eind

we rouwden om
de ondergang van
het paradijs dat niet eens
de status van hemel bereikte

treurden om de
weggegooide kansen
om nog eenmaal met
anderen te kunnen dansen

de apocalyps voorbij
niets kon ons weerhouden
om zo te gokken uit ons
narcistisch zelfvertrouwen


wil melker
16/11/2021
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-11-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Narcistisch zelfvertrouwen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.