Spontaniteit ver te zoeken...

Dakoyria

Ik wil je domweg bellen, de laatste nieuwtjes
uitwisselen
"Geen tijd" luiden jouw woorden al vlot;
je werkt immers al een poos thuis?
Later op de dag moet je dringend daarvan
uitrusten! Het was een compleet gekkenhuis

Oudere mensen lijden onder hun afnemende
gezondheid...
Nog wel en flink stuk gebreid en daarna een
heel lange tuk gedaan
Straks komen de kleinkids nog kort even aan
En dan is het al tijd om warm eten te gaan

Gelukkig zijn er nog wel de Sociaal Media, je kunt
elkaar zelfs dan zien! Maar gewoon een kus of
elkaar even aanraken? Dat blijft wel een dingetje...
Maar wie weet, ooit nog op afspraak, heel
misschien?

Dakoyria, 2021.


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Spontaniteit ver te zoeken...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.