DOODSLAG ....

Dichterbijblij

DOODSLAG ....

Door 15 jarige jongen
op Poolse man !!!
Voor een Haagse tram
geduwd, die er net aankwam !!!

Groeps-laf,
met ongetwijfeld
een lage, jeugdige
Nederlandsche straf !!!

Oliedom,
onveilig door terreur,
inslaand als
een oorlogs-bom !!!

Dagelijks steken, laten
ploffen en schieten,
onopgevoed, en
onbeheerst,
steeds jongere,
brutale
en knullige
bandieten !!
De samenleving
kostbare schulden
lieten !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Geïnspireerd en opgeschreven 21 oktober 2021.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘DOODSLAG ....’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.