Hun melodie

wil melker


hun melodie


wij wisten
het niet
maar de talen
die we spraken
verstonden
elkaar soms niet

gebruikten
dezelfde woorden
maar de betekenis
zong in
hun melodie
andere akkoorden

omdat wij
uit andere ouders
waren geboren de
omgeving contextueel
een heel andere
response liet horen

zijn wij te lang
geïsoleerd gebleven
hadden een hele aarde om
op te leven met een info net
dat goed was opgezet
zonder echt samen te spreken


wil melker
04/10/2021
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Hun melodie’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.