IK ZAL ZE KRIJGEN (1) !!!

Dichterbijblij

IK ZAL ZE
KRIJGEN (1) !!!

Hun
"Bestruursrechtelijke"
liefdeloosheid
niet verzwijgen !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Uw dichter treedt in de voetsporen van zijn grootvader, die het onrecht aan de kaak wilde stellen en met zijn doodzieke lichaam in zijn vrije tijd mensen sociaal bijstond, bijv. als ze ontslagen dreigden te worden !! Hij schreef pracht juridische brieven en zei, al lopend in de gang : "Ik zal ze krijgen" en hij bereikte zijn doel ! Groot voorbeeld!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘IK ZAL ZE KRIJGEN (1) !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.