Wit zingende krullen

wil melker



wit zingende krullen


zacht streelde je
het magisch blauw
over wit zingende krullen
koelde met donker diep

de warme lagen
in hun eigen huid
die zich oplichtend
golvend blootgaven

je lach had de
kracht van de zomer
was warm als de liefde
van menig dromer

de armen gespreid
in het omvatten
van eindeloos veel
in zonstralende vrijheid

jij alleen op het zand
dat hier geboren werd
zonder enige sporen op
het totaal verlaten strand


wil melker
01/09/2021
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-09-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wit zingende krullen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.