voor oudeen

JACK MULDER

Elke dag is het weer de vraag
wat gebeurt er nu weer vandaag
Daar daardoor blijven we wel bij de tijd
want dat moet wel, dat is nu een feit.
0-0 0-0 0-0
De ramp in Limburg is nog steeds niet voorbij
wanneer keert nu eindelijk het getij.
Wij zijn een volk met een lang verleden
hebben heel vaak voor onze vrijheid gestreden.
0-0 0-0 0-0
Ook de corona is nog niet geheel van ons heen
de rust keert iets terug in het algemeen.
Als nu de pessimisten zich nu wat intomen
zal ons dat alleen maar ten goede komen.
0-0 0-0 0-0
Dan hebben wij ook nog het geweld op straat
daar is in feite niemand bij gebaat.
Het is wel een teken aan de wand
mensen, waar zit toch ons verstand.
0-0 0-0 -0-
Wij gaan alles overwinnen en komen er bovenop
vooruit streef weer naar de top.
Wij Nederlanders laten ons niet zomaar gaan
onze vrijheid is iets dierbaars, dat gaat ons alleen aan.ger

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 28-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

JACK MULDER (Actief sinds: 22-02-2021)

Informatie bij het gedicht

gedicht o ver de huidige tijd

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘voor oudeen’ van JACK MULDER zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.