INLOGGEN
«»

Jongeren stellen zich aan me voor

Het groepje jongeren dat ik wilde passeren,
stelde zich opeens pontificaal voor:
Wat ook alweer was mijn voornaam? Ik liep
maar niet door...

Het onbevangene vond ik leuk; kort erna lag
ik met hen in een deuk Ik werd veel en veel te
jong geschat, maar ja die rollator dan?
De een na de ander was absoluut een schat

Met een voor de jeugd kenmerkende groet
lieten zij me door; graag tot een volgende keer
hoor!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Jongeren stellen zich aan me voor’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.