INLOGGEN
«»

Corona kreeg de macht!

Je lancert zomaar een opmerking,
eigenlijk tamelijk misplaatst
Meteen dat men volop terug mept
vol sarcasme en in vliegende haast

Bewerkstelligt dit alles nu die beroerde
coronatijd? Klaar ermee zijn we alsof
een hond je grimmig bijt.....
Niet meer helpt nu die denkbeeldig

uitgestoken hand Het lijkt wel of we
innerlijk bij stinkend vuilnis zijn beland
Totaal weg is het geheel aan goede
manieren

Haast, haast, haast die het nu gaat
bestieren
Eens weldoordachte eensgezindheid
en sterke daadkracht We gaven corona
de macht!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Corona kreeg de macht!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.