INLOGGEN
«»

Dubbel staan tegenover media

Die moderne media, al dat oeverloze
gecommuniceer...
Heel erg dubbel sta ik er tegenover,
het komt me voor dat ik nooit helemaal
begrijp en leer

Toch, met dat wat ik dan wel beheers,
breng ik dagelijks prettig veel tijd door
In deze uiterst zware lockdown een ware
zegen hoor! Dan kijk ik weer eens naar
buiten:

Jahoor, weer eens zo'n irritante mobiel
De vrouw in kwestie staat stil Haar hond
die geduldig en trouw wacht Ik erger me
wat, zo volledig van de wereld afgewend...
Zo uiterst kil.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-01-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Dubbel staan tegenover media’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.