INLOGGEN
«»

Liefde in coronatijd

Gaat de liefde in coronatijd convergeren of divergeren,
het nieuws brengt alleen de negatieve kant, wij lijken een hopeloos land,
kan het tij nog keren.

Achter de voordeur is het echte gebeuren,
mensen hebben nu meer ruimte voor elkaar, wellicht zit daar de gevoelige snaar,
de liefde laat zich hier inkleuren.

Werk is voor velen een vlucht,
dit houdt ongemakkelijke relaties in stand, thuiswerken heeft nu de overhand,
het onbewuste slaakt een zucht.

Gelukkig staan veel relaties fier overeind,
worden liefdes kansen benut, verstrengelen verliefden zich in hun relationele hut,
deze relaties worden verder verfijnd.

Nieuwe liefdes vinden is nu een probleem,
mondkapjes voor beiden, je onbewuste moet je dan leiden,
wellicht is dit iets te extreem.

Hoe kan je de juiste liefde bepalen,
vraag je onbewust om raad, dit is zuiverder dan al het gepraat,
wellicht zal dit positieve effect wel het nieuws halen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-12-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Trijan
Actief sinds: 22-04-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Liefde in coronatijd’ van Trijan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.