INLOGGEN
«»

Kleine matches

Kleine matches


ik heb geleerd
jouw mooie kanten
te herkennen
en waarderen in
mensen waarmee
ik dagelijks verkeer

het zijn kleine
matches die
oplichten uit het
grijs van alledag
juweeltjes die
een ander niet ziet

jouw compositie
stuurt interesses
aan en richt mijn
kijken op wat er
in de omgeving
allemaal voorbij gaat

in jou ontmoeten
rol ik alles in 5g uit
jij leeft je 3d in
totale bezieling vult
de laatste verrassende
dimensies tot mijn bruid

 http://wilmelkerrafels.deds.nl
 wil melker
 9 aug. 2020

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-08-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kleine matches’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.