INLOGGEN
«»

Antivirus activisten

Antivirus betogers
met een bord voor hun kop
tot waanzin gedreven
door het virus
waar ze niet in geloven

De troebele ogen
vol duivels komplot
tegen het leven
schuimbekkend wild
tussen de oren

Met zwiepende troms
en valse fluiten
flippen ze
hun oliedomme
nonsens rond

Het virus maakt
van dolle pret
een vreugdedans
vliegt in het rond
grijpt om zich heen

Zo'n buitenkans
laat ook een virus
zich niet glippen
hoppetee
de dood waart rond.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-08-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

John Kuipéri
Actief sinds: 28-08-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Antivirus activisten’ van John Kuipéri zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.