INLOGGEN
«»

Steeds hoekiger


steeds hoekiger


de afstand
maakt ons
steeds hoekiger
in bewegen

een kus of aai
terloops gegeven
in een gedachteloos
lief moment

presenteert
de breekbaarheid
van leven waarin
alleen discipline telt

consequent zijn
als basis om voort te
bestaan laat de kleuren
van liefde al snel vergaan

impulsiviteit die
altijd leidt tot eindeloos
intieme sessies is zijn
creativiteit volledig kwijt

gewoon is nog
lang niet ingedaald
met de schrik om het hart
gaat de wereld weer plat


wil melker
22/07/2020
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-07-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Steeds hoekiger’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.