INLOGGEN
«»

De voedingsdeskundige en corona

Corona indachtig belde zij me op, deze keer
Vooralsnog geen persoonlijk consult meer!
Het is helaas niet anders Blij word ik er niet
van, dit hoogst onpersoonlijke verkeer

Zo zorgvuldig mogelijk dient de voedings-
deskundige mij van advies Of het volledig
doel treft? Naar mijn smaak ontbreekt een heel
belangrijk 'iets'.

In grote lijnen doe ik het wel goed en wat volgt
is een vriendelijke afscheidsgroet
Hopelijk tot over een maand of twee en mogelijk
weer persoonlijk ontmoeten?

De afspraak staat als een huis; corona?
Weg ermee; het had eigenlijk al veel eerder
gemoeten!

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-07-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De voedingsdeskundige en corona’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.