INLOGGEN
«»

Ruimer adem halen?

Eindelijk kan ik wat ruimer adem halen;
een terrasje is wat meer bevolkt
De zon lijkt blij daarom te stralen...

Even weer toont het leven 'gewoon'
totdat ik een slagerswinkel betreed
Een plastic schermt mij van personeel
doelmatig af

Helaas nog altijd door reeel besmettings-
gevaar
Op de vloer de zorgvuldig afgeplakte route

die ik verplicht naar buiten heb te gaan!
Wederom voel ik me heel erg benauwd...
Buiten lijkt toch de sfeer aanzienlijk beter

Ik zie en groet er een kennis, met wel nog
steeds die afstand van tenminste anderhave
meter.

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-07-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ruimer adem halen?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.