INLOGGEN
«»

achting

als je toch weer eens
iemand in uniform ziet
neem dan eens de tijd
gewoon respect te tonen
voor wat hij of zij doet
om dat te beschermen
wat ons zo dierbaar is
toon hoe trots jij bent
geef een gulle glimlach
een duimpje of knipoog
die duidelijk hen dit zegt
bedankt dat jij er bent
neem even de tijd
om hen te bedanken
maak het heel duidelijk.
tik ze op de schouder
en zeg dan welgemeend
bedankt voor wat je doet

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-07-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Peter Paul Doodkorte
Actief sinds: 21-07-2015Informatie bij het gedicht:

Als antwoord op het respectloze gedrag jegens allen die voor onze veiligheid en gezondheid staan | 5 juli 2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘achting’ van Peter Paul Doodkorte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.