Bordspel

Kees van Damme

Bordspel

De winkel is een bordspel
verdeeld in grote vakken
"Houd afstand" meldt het spel
wanneer u iets wilt pakken.

De lijnen op de vloer
rood-wit, soms geel en zwart
remmen uw bravoure
en drukken u op 't hart:

houd afstand van elkaar
zeker anderhalve meter
want anders dreigt gevaar
en wordt u niet meer beter.

We schuiven als pion
van vak naar vak , en hopen
dat deze situatie
snel is afgelopen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-05-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Kees van Damme (Actief sinds: 10-05-2020)

Informatie bij het gedicht

Geschreven naar aanleiding van de coronacrisis.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Bordspel’ van Kees van Damme zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.