INLOGGEN
«»

Een ark voor de wereld

Wat doen we toch
Wat is er mis
Hoe kunnen we het aardse helen
Mondiaal ongewis

De bomen, planten en dieren
De zeeën, waar plastic welig mag tieren
De wereldse atmosfeer
Wanneer gaan we in de leer

Leven in leefbaarheid
Het stapje terug
Nemen en geven
Het onbekende neemt z’n vlucht

Heel aards vertrouwen
Wat ooit geschapen is
Stoppen met vol douwen
Anders zullen we een nieuwe ark moeten bouwen

Roel van Ekeris© 2014


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een ark voor de wereld’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.