INLOGGEN
«»

De wereld in een notendop

De wereld creëert z’n leven
Gevormd in een aards bestaan
De aarde is ons in bruikleen gegeven
Liefde om met het aardse veilig om te gaan

Met vuur kunnen we spelen
In gemeenschapszin delen
Het water trekt een levensbaan
Duurzame voeding in ons bestaan

Waarde voor de aarde
Dat lucht op
Weten waarom het ontaarde
Anders blijven we leven in een notendop

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De wereld in een notendop’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.