INLOGGEN
«»

2e viool


Foei,foei foei...oh foei.
Domme, stoute Robert Oey.
Je bent een (l)nul in het kwadraat
zoals jij met t,burgemeestersambt omgaat. .
Tweede viool in harmonie,
niks voor jouw..zoals ik zie.
In plaats van smeken..heb zo,n spijt,
van mijn onbeholpen slordigheid,
ga je in verzet,
tegen een normale Nederlandse wet
Wie denk je dat U bent
arrogant- en irritante vent,
blijkbaar moet een half chinees nog leren
dat wet- en regelgeving hier regeren.
en niet de macht van t.kapitaal,
zoals zo vaak in t.filmverhaal.
Wò shí hélánrén
en ga zorgen dat ik alle wetten ken
een goede straf voor U zou zijn..
vloeren schrobben..nu niet thuis,
maar in t,Amsterdams gemeentehuis.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

-WB-
Actief sinds: 22-02-2020Informatie bij het gedicht:

Het gedicht is al een paar weken oud en niet meer actueel! Auteursrechten
Op dit gedicht ‘2e viool’ van -WB- zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.