INLOGGEN
«»

LIEVE TOON 100 EN POTJAN 3 !

LIEVE TOON
100 EN POTJAN 3 !

Jouw Esprit !
In nostalgie !

Heel Hartelijk
Gefeliciteerd !!!
In
al onze harten
blijvend vereerd !

Intens
voor
ieder
aandacht-mens !

De Liefde
blijft leven
en
niet
voor
heel even !

Ver
voorbij 100 jaar
In
eeuwigheid
nooit klaar !

In
gevoelige
snaar,
Heerlijke
Zorg
van jou
daar !

Gevleugelde woorden
in
verrukkelijke zang,
In amour kussend,
iedere wang !

Nodigt uit
als
humor-guit !

Meelevende Clown
tilt ons
uit
het down !

Zalen
hangen
aan je lippen,
Ontspannen
lachend
aan
het hoogste
tippen !

Opbouwend,
echt vertrouwend !

Dank je wel,
Harten-Toon,
schoonheidsschepper
buitengewoon !

Poeet-komeet !

Onvergetelijk,
wijsheid
onmetelijk !

In
onze voeling,
altijd
jouw
wereld-droom,
Kolderiek
Swingende Passie,
smeltend
alle schroom !

Vader-Welkom
in
jouw
Innig Home !

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-12-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dichterbijblij
Actief sinds: 03-12-2019Informatie bij het gedicht:

17 december 2019. Opgedragen aan Toon Hermans en al zijn dierbaren ! Auteursrechten
Op dit gedicht ‘LIEVE TOON 100 EN POTJAN 3 !’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.