Puntige stenen

wil melker


puntige stenen


voeten zijn ongeschoeid
toch lopen zij het pad
met de puntige stenen

geen uitgesleten holle weg
met het eeuwenoude loof
als bescherming overdekt

zij contrasteren
met het zachtjes glooien
van de berg en dalpartij

hun doel verstaat
geen smijterij met energie
van onderdrukt naar vrij

onrust kent gedrevenheid
hologig zijn de blikken
in het dwingen door de ikken

het ooit beloofde land
gloort helder aan de horizon
maar de aarde is eindeloos krom


wil melker
11/09/2018
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Puntige stenen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.